IZLETI

(jednodnevni i višednevni) 

Travel Klub organizuje  i sprovodi jednodnevne i višednevne  izlete koji su prilagođeni deci . Glavni cilj je povezati decu u zajedničkim aktivnostima, razvijati međusobni odnos i poverenje, podizati samopouzdanje deteta, smanjiti opasnosti kojima se izlažu prilikom korištenja računara, interneta i drugih sredstava komuniciranja na daljinu, naučiti pomagati ostalima i zajedno rešavati probleme bez nasilja i nametanja volje ostalima te usmeravanje zdravog života i očuvanja prirode.

KONTAKTIRAJTE NAS I NAPRAVIĆEMO VAM NEZABORAVAN PROVOD

Više o programima izleta  možete videti na strani www.travelklub.rs /IZLETI  i VIKEND PUTOVANJA 

Neki od predloga programa putovanja:

SREMSKI KARLOVCI - PETROVARADIN - FRUSKA GORA - MANASTIR HOPOVO

Predvidjeni sadrzaji:
Polazak iz Beograda, obilazak i setnja Sremskim Karlovcima, poseta Patrijarsiji dolazak u Novi Sad, panoramsko razgledanje grada, obilazak Petrovaradinske tvrdjave, nastavak puta prema Fruskoj Gori, slobodno vreme na Iriskom vencu, rucak, obilazak manastira Hopovo, potom povratak za Beograd.


ERGELA LJUBICEVO - POZAREVAC - SREBRNO JEZERO

Predvidjeni sadrzaji:
Polazak iz Beograda, poseta Ergeli Ljubicevo, dolazak u Pozarevac, panoramsko razgledanje grada i obilazak Muzeja Barili, nastavak prema Srebrnom jezeru, rucak, slobodno vreme za setnju, povratak za Beograd.


MANASTIR MANASIJA - RESAVSKA PECINA - LISINE - MANASTIR RAVANICA

Predvidjeni sadrzaji:
Polazak iz Beograda, obilazak manastira Manasija, nastavak puta ka Resavskoj pecini, poseta i obilazak pecine i spomenika prirode Lisine, rucak, nastavak prema manastiru Ravanica, poseta i obilazak, povratak u Beograd.


TRSIC - MANASTIR TRONOSA - TEKERIS

Predvidjeni sadrzaji:
Polazak iz Beograda, obilazak Trsica i poseta spomen-kuce Vuka S. K., nastavak puta prema manastiru Tronosa, poseta i obilazak, rucak, odlazak do Tekerisa, poseta i obilazak, povratak za Beograd.


MAN. ZICA - MAN. STUDENICA - KOPAONIK - MAN. DJURDJEVI STUPOVI - MAN. SOPOCANI - CRKVA LAZARICA

Predvidjeni sadrzaji: 
1.dan  Polazak iz Beograda, obilazak manastira Zica i Studenica, dolazak na Kopaonik, smestaj u hotel, vecera, diskoteka;
2.dan  Dorucak, obilazak manastira Sopocani  i Djurdjevi stupovi, rucak, slobodno vreme, vecera, diskoteka;
3.dan  Dorucak, odlazak do Pancicevog vrha, rucak, obilazak crkve Lazarice u Krusevcu, povratak u Beograd. Smestaj na Kopaoniku je u hotelima  po izboru  JAT Apartmani, Junior, apartmanskom naselju Konaci.


MAN. BLAGOVESTENJE - SIROGOJNO - SARGANSKA OSMICA - MECAVNIK - HE PERUCAC

Predvidjeni sadrzaji:
1.dan  Polazak iz Beograda, obilazak manastira Blagovestenje, dolazak na Zlatibor, obilazak etno-sela Sirogojno,  nastavak prema Tari, smestaj u hotel, vecera, diskoteka;
2.dan  Dorucak, voznja Sarganskom osmicom, obilazak Mecavnika, rucak, vecera, diskoteka;

3.dan  Dorucak, odlazak do HE Perucac, obilazak izvora reke Vrelo, rucak, povratak u Beograd.
Smestaj u hotelima po izboru Beli bor - Tara, Drina - Bajina Basta.


SMEDEREVO - LEPENSKI VIR - HE DJERDAP - GOLUBAC

Predvidjen sadrzaji:
1.dan  Polazak iz Beograda, obilazak Smederevske tvrdjave, nastavak puta, obilazak arheoloskog nalazista Lepenski Vir, smestaj u hotel, vecera, diskoteka;
2.dan  Dorucak, obilazak HE Djerdap, rucak, obilazak Golupca, slobodno vreme za setnju na Srebrnom jezeru, povratak u Beograd.
Smestaj u hotelu  po izboru Lepenski Vir - Donji Milanovac, OSK Karatas.


ARANDJELOVAC - ETNO SELO BABINA REKA - JEZERO OCAGA

Predvidjeni sadrzaji:

Polazak u jutarnjim casovima ( oko 9 h).

Put nas vodi u pravcu Arandjelovca. Arandjelovac je najpoznatiji po plagotvornosti kisel vode. Na licni zahtev kneza Milosa bukovicka voda je dopremana i koriscena na dvoru a pocetkom XX veka pocinje i vlasiranje mineralne vode. Dalje nas put vodi ka Etno selu Babina Reka, a zatim se upucujemo ka jezeru Ocaga. Jezero je vestacko jezero na teritoriji Lazarevac, na 60 km od Beograda. Sledi obilazak.

Povratak je u ranim vecernjim satima (oko 18 h).

 

+381 11 3281 947

©2019 by www.travelkids.rs. Proudly created with Wix.com