ŠKOLOVANJE U INOSTRANSTVU

1. KURSEVI JEZIKA U INOSTRANSTVU 

Ako želite da vaše dete što brže  savlada neki strani jezik ili da unapredi postojeći nivo znanja, pošaljite ga u zemlju gde je željeni jezik maternji. Sve vreme boravka snalaziće se isključivo na njihovom jeziku.


Nema boljeg načina za učenje jezika od ovog.

BRZ NAPREDAK

Kada učite jezik na destinaciji gde se on izvorno govori, za dve ili tri nedelje ostvarujete veći napredak nego da ga učite u svojoj zemlji 3-6 meseci. Duh živog jezika i okruženje u kome boravite značajno doprinose napretku.

SIGURNOST

Škole koje nudimo su pažljivo odabrane. Većinu smo i lično posetili, slali zadovoljne putnike Sve škole su međunarodno priznate i akreditovane što je garancija kvaliteta.

DESTINACIJE

U zavisnosti od jezika koji želite da učite birate i destinaciju gde se taj jezik izvorno govori. Nikako ne savetujemo da učite npr. engleski jezik u Španiji. Kada je npr. engleski jezik u pitanju, Velika Britanija je svakako prvi izbor sa aspekta kvaliteta učenja jezika, ali ako želite da uz nastavu odete i na letovanje, onda je bolja opcija Malta iako kvalitet jezika tamo nije na visokom nivou kao u Engleskoj. Svaka destinacija ima svoje specifičnosti.

Kursevi se dele u tri kategorije.

JEZIČKI KAMPOVI ZA MLADE

Deca uzrasta od 10-19 godina mogu provesti vrlo kreativno i korisno leto ili zimski raspust. Družeći se sa vršnjacima iz celog sveta stiču novo iskustvo i usavršavaju znanje stranog jezika. Pored časova koji su savremeno osmišljeni, ima puno aktivnosti (sport, umetnost…), a odlazi se i na ekskurzije. Potpuno su bezbedni jer sve vreme neko brine o njima. 

SERTIFIKAT

Kako kurs funkcioniše u praksi? Na početku kursa vrši se testiranje ili polaznici urade test pre nego što odu na destinaciju. Grupe su male, i podeljene prema nivou znanja. Po završetku kursa dobijate sertifikat sa navedenim nivoom znanja koji ste dostigli.

NDIVIDUALNI POLASCI

Individualni polasci u odnosu na grupne imaju brojne prednosti. Polaznici postižu veći napredak u učenju jezika (usmereni su na polaznike iz celog sveta a nisu deo grupe vršnjaka iz svoje zemlje koji pričaju našim jezikom). Istovremeno su i potpuno bezbedni jer se o njima sve vreme brinu predstavnici škole na destinaciji.

SMEŠTAJ

Vrstu smeštaja birate sami. Prednost smeštaja u porodici je komunikacija sa lokalcima. Treba imati na umu da se zbog savremenog načina života polaznici često vrlo malo i sreću sa domaćinima. U apartmanima i rezidencijama deca su  smeštenia sasvojim vršnjacima i to je i najčešći izbor naših klijenata.


2. ŠKOLOVANJE U INOSTRANSTVU 

  • Srednje škole

  • Fakultet​i
 

+381 11 3281 947

©2019 by www.travelkids.rs. Proudly created with Wix.com